livmedcancer.blogg.se

Den här bloggen skrivs av Mia och Jocke Samuelsson och det här är vår historia: Hösten 2012 så fick Mia besked om att hon hade livmoderhalscancer. Beskedet kom kort tid efter att hon hade fött vårt andra barn, en son som heter Ville. Innan Ville kom till oss så har vi en dotter som heter Stina. Mia dog av sin sjukdom i januari 2015 efter knappa två och ett halvt års kamp. Jag har valt att driva bloggen vidare för att fortsätta berätta vår historia. En historia som inte avslutas med ett dödsfall utan en historia som skapas kontinuerligt av vår familj. Vill ni maila frågor eller liknande gör det på: livmedcancer@gmail.com

Grattis.....

Publicerad 2016-07-03 03:00:24 i Allmänt

....på din födelsedag! Det hade jag sagt om du funnits med oss. Idag skulle du ha fyllt 33 år. Du kommer alltid vara saknad och aldrig bortglömd. Du är ett fundament i våra barns sinne, tro inget annat. På det sättet de pratar om dig så har jag inga tvivel om att det är så.

Du fattas oss

// Jocke

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-04 12:25:25

På vissa ställen i världen, exempelvis i Kenya, finns det två begrepp som beskriver de döda. "Levande död" innebär att den döda finns kvar i människors minnen, tankar och samtal. "Död död" blir personen först då minnena av, tankarna kring och samtalen om, henne/honom/hen inte längre är levande. Hoppas att ni har det så bra det bara går och ett försenat grattis på födelsedagen, Mia!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela