livmedcancer.blogg.se

Den här bloggen skrivs av Mia och Jocke Samuelsson och det här är vår historia: Hösten 2012 så fick Mia besked om att hon hade livmoderhalscancer. Beskedet kom kort tid efter att hon hade fött vårt andra barn, en son som heter Ville. Innan Ville kom till oss så har vi en dotter som heter Stina. Mia dog av sin sjukdom i januari 2015 efter knappa två och ett halvt års kamp. Jag har valt att driva bloggen vidare för att fortsätta berätta vår historia. En historia som inte avslutas med ett dödsfall utan en historia som skapas kontinuerligt av vår familj. Vill ni maila frågor eller liknande gör det på: livmedcancer@gmail.com

Pod igen

Publicerad 2016-12-21 21:05:05 i Allmänt

Jag vet! Det var länge sen jag skrev....... 

Ibland så kommer livet in i faser där man får prioritera. Hösten har generellt varit en sådan period där annat har tagit min uppmärksamhet och då har skrivandet fått stryka på foten en del. Lite tråkigt eftersom jag gillar att skriva men det känns även som bloggen och jag har en tät relation och att jag i någon form försummat en bekant. Men jag tror inte bloggen är särskilt långsint. 

Det har hänt en del under hösten och jag har många tankar som jag kommer att dela med mig av. Men det är inte i det här inlägget det kommer ske. Idag är jag lite för trött för att skriva det jag tänker och känner. Tröttheten kommer allra säkrast av att jag idag har spelat in ett Podprogram för Cancerpodden. Det är en pod som uppmärksammar sjukdomen ur en mängd perspektiv och där jag blev tillfrågad om att medverka. Jag ger mycket av mig själv i sådana situationer och blir då rätt uttömd efteråt. Hur som helst så håll utkik här eller i er podcast så bör jag dyka upp där under 2017. 

Jag kommer återkomma med tankar och känslor det lovar jag. Särskilt såhär i juletider så kommer det en hel del av den varan.

//Jocke

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela