livmedcancer.blogg.se

Den här bloggen skrivs av Mia och Jocke Samuelsson och det här är vår historia: Hösten 2012 så fick Mia besked om att hon hade livmoderhalscancer. Beskedet kom kort tid efter att hon hade fött vårt andra barn, en son som heter Ville. Innan Ville kom till oss så har vi en dotter som heter Stina. Mia dog av sin sjukdom i januari 2015 efter knappa två och ett halvt års kamp. Jag har valt att driva bloggen vidare för att fortsätta berätta vår historia. En historia som inte avslutas med ett dödsfall utan en historia som skapas kontinuerligt av vår familj. Vill ni maila frågor eller liknande gör det på: livmedcancer@gmail.com

Vilodag från sjukvården

Publicerad 2014-07-02 15:31:19 i Allmänt

Idag är det vilodag från resande, från undersökningar och behandlingar. Den enda dagen den här veckan som inte fylls med olika typer av sjukvårdsbesök. Ett välbehövligt andningshål för Mia har just nu väldigt ont i höften och svårt med att hitta smärtlindring som biter. Det är nämligen i höger höftparti som två av de där jävlarna sitter och trycker.

Vi andas och pustar lite i veckans halvlek (för att prata fotbollstermer, det är trots allt VM) och kör vidare med nya besök i Linköping under Torsdagen och fredagen.

//Jocke

Kommentarer

Postat av: Manolis

Publicerad 2014-07-03 17:49:22

Hoppas vilodagen blev just en vilodag. Hoppas födelsedagsbarnet orkade bli firad.
Hoppas hoppas hoppas.....

Postat av: Petra

Publicerad 2014-07-04 08:31:29

Håller med......hoppas vilodagen blev en härlig dag för er! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela