livmedcancer.blogg.se

Den här bloggen skrivs av Mia och Jocke Samuelsson och det här är vår historia: Hösten 2012 så fick Mia besked om att hon hade livmoderhalscancer. Beskedet kom kort tid efter att hon hade fött vårt andra barn, en son som heter Ville. Innan Ville kom till oss så har vi en dotter som heter Stina. Mia dog av sin sjukdom i januari 2015 efter knappa två och ett halvt års kamp. Jag har valt att driva bloggen vidare för att fortsätta berätta vår historia. En historia som inte avslutas med ett dödsfall utan en historia som skapas kontinuerligt av vår familj. Vill ni maila frågor eller liknande gör det på: [email protected]

5 nätter.......

Publicerad 2014-08-25 07:02:06 i Allmänt

Har jag nu legat på US Onkologen Plan 12 Avd Silver Rum 19. Jag är fullt insatt i hur proceduren sköts omkring mig nu så jag känner mig som en fjullfjädrad sjuksköterska! 

Skämt o sido, idag måndag när alla ordinarie läkare är tillbaka från sin helgledighet så hoppas jag på lite mer svar och lösningar.
Mitt CRP ( infektionsvärde ) var i förrgår 180, igår 118 och vad det är idag vet jag inte ännu men när man som"normal" tar CRP så ska värdet vara under 10! För min del så kommer jag åka hem med betydligt högre värde än 10, men det är just var dom drar gränsen för lilla mig!?

Idag så står det mycket på schemat, jag ska få träffa både specialistläkare och smärtläkare för att dom bör slå sin skallar ihop för att lösa det "lilla" problemet att jag nu hoppat tillbaka till ruta 1 när det gäller min smärta, var tvingad att ta ett par kortisontabletter igår för att inte hoppa ut genom fönstret. Det känns jättejobbigt att dom efter att ha funderat komma på att denna pump helt enkelt INTE är gjort för mig, och då har jag gjort ett ingrepp som stal flera dagar från min familj helt i onödan!

Ja,ja..... Håller mina prover bra kvalité så får jag även min behandling imorgon, så håll alla kroppsdelar ni kan för jag vill verkligen få den!

Hoppas ni haft en go helg! 

/Mia 

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2014-08-25 07:43:36

Här hålls allt som går att hålla❤️

Svar: Tack!!!
Jocke Samuelsson

Postat av: Åsa K

Publicerad 2014-08-25 08:14:29

Håller så de blir blå <3 <3 <3

Svar: Tack!!!!!!
Jocke Samuelsson

Postat av: Angelica

Publicerad 2014-08-25 09:23:34

Men vännen, vad du får gå igenom! Nu är det fan bäst att de ser till att jobba lite hårdare på att hitta bakterien som plågar dig och en smärtlindring som funkar. Annars kanske du kan ta över deras jobb och lösa problemen, för du ger dig ju inte i första taget;-)
Det är bara att kämpa på! Själv håller jag allt jag har för att du ska kunna få din behandling!
Största kramen till dig!!!

Svar: Ja verkligen! ☺️ i den här takten så kommer jag ha kunskap som en hel läkarkår! 😊
Jocke Samuelsson

Postat av: Ulla

Publicerad 2014-08-25 20:19:03

✌️✌️ 🍀

Svar: Tack!
Jocke Samuelsson

Postat av: Hillevi

Publicerad 2014-08-25 21:18:23

Men va fasen "inte gjord för dig"... Fanns ens det alternativet när de erbjöd smärtlindringen!? Förstår att läkare inte kan vara allvetande, men nu har du väl haft tillräckligt med motgångar. Tur att du gillar teamet ;)

Svar: Jo, tyvärr så visste jag att det kanske inte skulle funka, men det drabbar sällan någon utan den är oftast lyckad. Samt att egentligen ville min smärtläkare sätta den här pumpen tidigare medan jag har sagt nej hela tiden, men tillslut orkade jag inte längre utan "gör vad fan ni kan, jag blir galen". Så visar det sig nu att den INTE funkar känns det ännu värre att jag tillslut "gav upp" i onödan.
Jocke Samuelsson

Postat av: Elisabet

Publicerad 2014-08-25 22:02:20

Håller allt som går.

Svar: Tack!
Jocke Samuelsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela