livmedcancer.blogg.se

Den här bloggen skrivs av Mia och Jocke Samuelsson och det här är vår historia: Hösten 2012 så fick Mia besked om att hon hade livmoderhalscancer. Beskedet kom kort tid efter att hon hade fött vårt andra barn, en son som heter Ville. Innan Ville kom till oss så har vi en dotter som heter Stina. Mia dog av sin sjukdom i januari 2015 efter knappa två och ett halvt års kamp. Jag har valt att driva bloggen vidare för att fortsätta berätta vår historia. En historia som inte avslutas med ett dödsfall utan en historia som skapas kontinuerligt av vår familj. Vill ni maila frågor eller liknande gör det på: livmedcancer@gmail.com

Lite trött

Publicerad 2013-10-17 12:45:40 i Allmänt

Vi har ju inte hört av Mia här på bloggen på några dagar och det är för att hon just nu är väldigt trött av smärtan. Hon kan vara uppe ett tag och sen får det bli liggläge efter det. Hon kommer igen när hon har piggnat på sig lite.
 
Bara så ni är med i matchen så att säga.
 
//Jocke

Kommentarer

Postat av: Manolis

Publicerad 2013-10-17 13:19:36

Vi är med i matchen. Vi syns kanske inte så mycket, men ni finns i mina och många andras tankar dygnet runt. Det framgår av denna blogg ni startat. Mia, kom igen, hejar på dig vännen 

Postat av: Lisa

Publicerad 2013-10-17 15:58:26

Håller med Manolis. Vildvittrorna hade fel i sitt "synd inte-finns inte". <3

Postat av: Therese Götberg

Publicerad 2013-10-17 17:20:20

Tänker på er hela tiden och hejar på er så att det bara dånar. Heja heja heja er!!! Stor kram från familjen Götberg

Postat av: Alexandra

Publicerad 2013-10-19 16:53:42

Hej Mia o Jocke! Träffade Maggan o pappa idag och de berättade om det fasansfulla som ni brottas med just nu. Fick adressen till bloggen och har nu läst. Blir så berörd. Vill bara säga att jag tänker på er och hejar på er. Se till att kämpa!!! Självklart ska vi bidra med en peng till kontot.
Många kramar till Er.
/ Alexandra (Åkes dotter).

Postat av: Nina

Publicerad 2013-10-20 22:38:37

En tanke till er såhär på söndagskvällen. På ett sätt blir jag orolig när ni inte skrivit på några dagar men hoppas att det är för att tiden tillbringas med familj och att promenader och vila kan vara resterande! Heja hela familjen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela