livmedcancer.blogg.se

Den här bloggen skrivs av Mia och Jocke Samuelsson och det här är vår historia: Hösten 2012 så fick Mia besked om att hon hade livmoderhalscancer. Beskedet kom kort tid efter att hon hade fött vårt andra barn, en son som heter Ville. Innan Ville kom till oss så har vi en dotter som heter Stina. Mia dog av sin sjukdom i januari 2015 efter knappa två och ett halvt års kamp. Jag har valt att driva bloggen vidare för att fortsätta berätta vår historia. En historia som inte avslutas med ett dödsfall utan en historia som skapas kontinuerligt av vår familj. Vill ni maila frågor eller liknande gör det på: livmedcancer@gmail.com

Bröllopsdag hip hip hurra

Publicerad 2016-08-09 17:51:06 i Allmänt

Idag skulle vi ha firat nioårig bröllopsdag. Exakt för nio år sedan så lovade vi att älska varandra i nöd och lust tills döden skiljer oss åt. Nu tror ni att det här ska bli ett sentimentalt inlägg men jag skippar det den här gången.

Vi var helt ärligt inte speciellt bra på att komma ihåg hur många månvarv det hade gått sen vi kysstes första gången eller hur många dagar det hade gått sen jag fick träffa Mias kusins hamsters brorsas tjej. Därmed var vi inte jättebra på att fira sådana tillfällen. Där var även bröllopsdagen inkluderad. Jag tror vi njöt av vårt förhållande och firade att vi hade varandra när vi kände för det. Därför blev det inte så viktigt att komma ihåg specifika dagar på det sättet.

En bröllopsdag för några år sedan så grattade vi varandra med att säga just "grattis!" Och sen skriva det på sociala medier. Dagen efter kom vi på att "hoppsan!! Det var visst bröllopsdag idag istället !?". Vi lyckades unisont att gratta varandra på fel dag.........

Så därför så tror jag att Mia har överseende med att det var hennes svärmor som påminde sin man om att det var vår sjunde bröllopsdag idag........ Sen att det egentligen var den nionde bröllopsdagen vi skulle ha firat är inte så noga. För vem bryr sig om några siffror hit eller dit om man älskar sin partner och visar sin kärlek till den personen varje dag. Det mesta bleknar i jämförelse med det faktiskt.

Grattis älskling på vår tilltänkta bröllopsdag idag (och nu är det rätt dag!!)!

//Jocke

Kommentarer

Postat av: Tessan

Publicerad 2016-08-09 21:52:55

Åh det minns jag.... 😊 tror hon ger dig en slängkyss Jocke!

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-08-10 06:51:20

😊❤

Postat av: Petra J

Publicerad 2016-08-10 13:59:09

Grattis till kärleken, den kommer alltid finnas kvar ömt bevarad i hjärtat!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-08-15 23:11:17

Fantastiskt! Det är ju det här livet handlar berätta, känn, och stanna upp då kommer livet som varit också göra livet till att leva i framtiden..som gör att vi var och en kan leva vidare i det liv vi har framför oss. Som du med barnen och för dom som finns kvar.. Man gör ett val och du gör det klokt och varsamt. All beundran och goda skratt och respekt för dig och barnen.
Som jag brukar säga strängarna musiken och texten som man har framför sej måste ha balans samtidigt ett helhjärtat med fokus och balans. Då dansar ni följsamt vars respekt för vad framtiden ni väntas få.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela